一句話的力量 線上推薦
【一句話的力量】
Lots of people dream big and talk about big bold ideas but never do anything. I judge people by what they’ve done. The ratio of something to nothing is infinite. So just do something.— 「許多人懷抱偉大的夢想、暢談大膽的想法,但從不採取行動。而我評價一個人則依據他做了多少事;從無到有的比率是無限大的,做就對了。」
Peter Diamandis, Entrepreneur
彼得·戴曼迪斯
(企業家)
推薦書籍
【一句話的力量】
If you really want something, you have to be prepared to work very hard, take advantage of opportunity, and above all never give up.— 「若你真的很想要一件事,你得準備好非常努力、善用機會,而最重要的是絕不放棄。」
Jane Goodall, Ethologist 珍·古德
(動物行為學家)
推薦書籍:希望:珍.古德自傳
【一句話的力量】
The opposite of love is not hate, it’s indifference.「愛的相反不是恨,而是冷漠。」
Elie Wiesel, Nobel Laureate 埃利·維瑟爾(諾貝爾獎得主)
推薦書籍:
【一句話的力量】
目標明確,是所有成就的起點。
Definiteness of purpose is the starting point of all achievement.
美國慈善家 克萊門史東
W. Clement Stone20150225
【一句話的力量】
最好的禮物是讚美
節錄《卡內基訓練》
卡內基人際溝通準則 《卡內基溝通與人際關係》書中共有30條準則,其中前2條: 1. 不批評、不責備、不抱怨:批評、責備,會傷害自尊,傷了自尊的後果是,對方就不想改變了。